Sales WISE

 

SUPERWISE har erfaring med at skabe virksomheds specifikke træningsforløb - både for større grupper i virksomheden, men også individuelle forløb med den enkelte sælger. Vi analyserer sammen de behov der findes, og leverer den indsats, som skaber en forskel.

 

Succes i salget skabes primært via motiverede medarbejdere, og SUPERWISE har klare holdninger til, hvordan salget motiveres i virksomheden.

 

De gode resultater skabes ved at slippe sælgerne fri - og udstyre dem med de rette værktøjer, uddelegere ansvar og skabe de rette kompetencer. Motivation, anerkendelse og glæde er vigtigt indhold at skabe for den sælgende organisation.

 

Udgangspunktet for at salget lykkes sker ikke altid i "forreste led" hos sælgerne, men skabes ofte andre steder i værdikæden. Dette skal tænkes ind i salgsstrategien, og skal også motiveres igennem salgsplanlægningen.

 

SUPERWISE har arbejdet med at skabe den sælgende organisation igennem de seneste 15 år, og kender mekanismerne i salget via egne erfaringer med konceptsalg på flere niveauer.

 

 

 

 

 

www.superwise.dk • © 2012 • Kontakt mikael@superwise.dk • Mobile +45 2095 5777

www.superwise.dk